ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόντσι: Δεν υπάρχει ισπανική ομάδα εκτός Σεβίλλης

Αυτό υποστηρίζει ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς διευθυντές στην Ευρώπη, ο Ραμόν Ροδρίγκες Βερδέχο ή κατά κόσμον «Μόντσι».

Το 1999 σταμάτησε την καριέρα του και το 2000 ανέλαβε σαν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της «καρδιάς» του Σεβίλλη. Εκεί έκανε ομολογουμένως τεράστιο έργο, αφού μεγάλο μερίδιο από τις πέντε κατακτήσεις του Κυπέλλου UEFA- Europa League, είναι σίγουρα δικό του.

Έχει βγάλει πολλούς παίκτες από τα «σπλάχνα» της ομάδας όπως τους Ντιέγκο Καπέλ, Αντόνιο Πουέρτα, Αλμπέρτο Μορένο, Χεσούς Νάβας, Αντόνιο Ρέγες και Σέρχιο Ράμος. Έχει όμως και καλό... μάτι φέρνοντας φθηνά στην ομάδα παίκτες που έφυγαν από την Ανδαλουσία σαν παγκόσμια «αστέρια» όπως οι Ντάνι Άλβες, Ζούλιο Μπαπτίστα, Φεντερίκο Φάζιο, Σεϊντού Κεϊτά και Ιβάν Ράκιτιτς.

Όπως δήλωσε στην «Marca»: «Αν ποτέ φύγω κάποια στιγμή από τη Σεβίλλη, θα το κάνω για κάποιο σύλλογο εκτός Ισπανίας. Είχα αποφασίσει να φύγω λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Ήμουν ξεκάθαρος αλλά δυστυχώς είχα καθυστερήσει να το αποφασίσω.

Η ομάδα μου είπε πως έπρεπε να παραμείνω και έτσι ξεκινήσαμε μαζί με τον Έμερι, τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Μετά όμως ήρθε η πρόταση από την Παρί σεν Ζερμέν. Η φυγή του ήταν μια πολύ απότομη αλλαγή, αλλά πήραμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας...»

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση