ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παλεύει για Νασρί!

Λίγες ώρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται η Σεβίλλη να ενεργοποιήσει... βόμβα με την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την ημέρα που ο Πεπ Γουαρδιόλα τα έβαλε με τον Γάλλο μέσο και τα... παραπανίσια κιλά, ήταν μάλλον δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μέλλον στους «Πολίτες». Ο Ισπανός προπονητής δεν άλλαξε γνώμη για τον Νασρί, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε στον αγγλικό σύλλογο, καθώς δεν υπήρξε ικανοποιητική προσφορά τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Σίτι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe», σύμφωνα με το οποίο η Σεβίλλη έχει κάνει δυναμική... επίθεση για την απόκτηση του ποδοσφαίρου.

Τονίζεται, ωστόσο, στο ίδιο ρεπορτάζ ότι μόνο εύκολο δεν είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νασρί εντός των επόμενων ωρών, καθώς υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Για τον παίκτη εχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Γάλλου μέσου. Το μέλλον του αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ώρες.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση