ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δανεικός στη Σάλκε πάει ο Κονοπλιάνκα

Θέμα ωρών θεωρείται, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η επισημοποίηση του δανεισμού του Εβγκέν Κονοπλιάνκα από τη Σεβίλλη στη Σάλκε.

Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο 26χρονος Ουκρανός μέσος, για τον οποίο φερόταν να έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, δεν επρόκειτο να συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον νέο προπονητή, Χόρχε Σαμπάολι.

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι η τιμή αγοράς του ήταν... τσιμπημένη για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, τελικά ο Κονοπλιάνκα θα συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού στη Μπούντεσλιγκα με τη φανέλα της Σάλκε.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην ιβηρική χώρα, στη συμφωνία της Σεβίλλης με τη γερμανική ομάδα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι έναντι ποσού 14-16 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μετακίνηση του Κονοπλιάνκα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας, καθώς πρέπει να ρυθμιστούν και λεπτομέρειες που αφορούν το ποσό που θα λάβει η Ντντίπρο, που διατηρεί ποσοστό μεταπώληση του παίκτη.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση