ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρεάλ Μ.: Το πακέτο των Βέλγων της Τσέλσι είναι ακριβό

Κουρτουά και Αζάρ είναι ελκυστικό αλλά και αλμυρό πακέτο

Το μουντιάλ τελείωσε και στη Ρεάλ μετά την κίνηση με Οντριοθόλα ψάχνουν τις επόμενες προσθήκες που θέλουν να προκαλέσουν θόρυβο.

Η δήλωση του Έντεν Αζάρ πως ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό από την Τσέλσι ασφαλώς και ενδιαφέρει πολύ τους ανθρώπους της «Βασίλισσας», που θα ήθελαν να πάρουν πακέτο τον παίκτη με τον συμπατριώτη του Τιμπό Κουρτουά.

Το πρόβλημα αφορά στις απαιτήσεις των «Μπλε» καθώς όπως δημοσιεύει Βελγική εφημερίδα για τον Αζάρ απαιτείται να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής του Νέιμαρ. Συγκεκριμένα ζητούν €225εκ., τρία παραπάνω από όσα κόστισε στην Παρί ο Βραζιλιάνος.

Για τον Κουρτουά είναι διαφορετικά τα δεδομένα καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2019, σε αντίθεση με του Έντεν που λήγει το 2020. Έτσι, η Τσέλσι με ένα ποσό στα 30-35εκ.€ θα το συζητούσε για να τον δώσει μιας και οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο «πάγωσαν». Έχουν εκφράσει ξανά άλλωστε οι δυο τους την άποψη πως πολύ πιθανόν να πάνε μαζί κάπου ή θα μείνουν μαζί. Τέλος για τον Τιμπό παίζει ρόλο και το προσωπικό κομμάτι, καθώς τα παιδιά του μένουν Μαδρίτη και θα ήθελε να είναι κοντά τους.

Ένα στοιχείο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως στις 9/8 κλείνει η αγορά στην πρέμιερ λιγκ και η Τσέλσι αν είναι να τους χάσει θα πρέπει να γίνει άμεσα για να βρει αντικαταστάτες.

Το αν η Ρεάλ αποφασίσει να βγάλει ποσό περίπου €255εκ. για να πάρει τον κορυφαίο παίκτη του Βελγίου και τον κορυφαίο τερματοφύλακα του μουντιάλ στη Μαδρίτη, μένει να το μάθουμε.

 

 

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X