ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρεάλ Μ.: Η απόπειρα Πέρεθ να πάρει Μέσσι!

Πίσω στο 2013 έγινε η προσπάθεια

Ένα δημοσίευμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και…ζουμί του περιοδικού «Der Spiegel» ταράζει τα νερά στην Ισπανίας, καθώς παρουσιάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης να είχε πρόθεση να πάρει τον Λιονέλ Μέσσι από τη Μπαρσελόνα!

Η ιστορία μας πάει πίσω στο 2013, όταν η ρήτρα του Μέσσι ήταν στα €250εκ. και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν αποφασισμένος να την καλύψει. Συγκεκριμένα, την πλευρά του παίκτη ενημέρωσε ο Ινιίγο Χουάρεθ, δικηγόρος της οικογένειας και μετέφερε στον πατέρα του Λίο, Χόρχε, την πρόταση για συμβόλαιο με €23εκ. ετησίως για τον παίκτη μέχρι το 2021. Στη συμφωνία υπήρχε και μπόνους €1εκ. για τον Χόρχε Μέσσι.

Γίνεται λόγος για συνάντηση σε ιδιωτικό τζετ του Πέρεθ, του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Μιγκέλ Παρδέθα και ενός δικηγόρου του συλλόγου από τη μια, μαζί με πατέρα και υιό Μέσσι και του δικηγόρου του.

Μάλιστα, στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός της χώρας Μαριάνο Ραχόι, καθώς μεταφέρθηκε από τον Χουάρεθ πως η Ρεάλ θα του έβαζε πίεση για το κεφάλαιο της φοροδιαφυγής.

Ασφαλώς, η Ρεάλ αρνείται το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και το χαρακτήρισε ως «απόλυτα ψευδές». 

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Με το... ζόρι η Ρεάλ

Με το... ζόρι η Ρεάλ

Τα… χρειάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εντέλει επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο και πανηγύρισε το 3ο διαδοχικό ...
24sports team
 |  ΡΕΑΛ