ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρεάλ Μ.: Αρχίζει με Νάβας

Για πολλούς λόγους έχει προβάδισμα από τον Κουρτουά

Η μοναδική μεταγραφή που έγινε για το…τώρα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τώρα αφορά στον Τιμπό Κουρτουά, που έχει να κάνει όμως με μια θέση όπου υπάρχει ήδη βασική επιλογή ο Κέιλορ Νάβας.

Ο Κοσταρικανός έκανε το…1-0 επί του Βέλγου στο σούπερ καπ Ευρώπης και αυτό αναμένεται να συμβεί και στην πρεμιέρα της λίγκα απέναντι στη Χετάφε.

Όπως εξηγούν οι Ισπανοί, ο Λοπετέγκι θεωρεί σαφώς πιο έτοιμο αυτή τη στιγμή τον Κοσταρικανό από το Βέλγο και για αυτό ξεκινά τη σεζόν βασικός. Στις 30/7 είχε ενσωματωθεί στις προπονήσεις της «Βασίλισσας» μιας και η Κόστα Ρίκα αποκλείστηκε από τους ομίλους στο μουντιάλ, ενώ ο Κουρτουά έπαιξε μικρό τελικό 14/7 με το Βέλγιο. Ως εκ τούτου, δεν είχε κάνει ούτε προπόνηση με την Τσέλσι πριν μεταβεί στη Μαδρίτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Στο Ταλίν άλλωστε ήταν εκτός αποστολής με τον Κίκο Κασίγια να είναι στον πάγκο.

Επίσης είναι στην πέμπτη του σεζόν στην ομάδα και μετά την αποχώρηση Κασίγιας το 2015 έγινε βασικός κάτω από τα δοκάρια, στάτους που δε θα ήθελε να αλλάξει απότομα ο προπονητής που είναι κι αυτός «φρέσκος».

Όμως είναι σαφές πως πλέον θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πίεση για τη θέση, την οποία καλείται ο Νάβας να διαχειριστεί ώστε να κρατήσει τη φανέλα βασικού. Να σημειώσουμε πάντως και επί Ζιντάν στο πρωτάθλημα γινόταν έντονο rotation ακόμα και κάτω από τα δοκάρια. Ο Νάβας την τελευταία τριετία έχασε συνολικά 26 αγώνες πρωταθλήματος από τους 114 που έγιναν.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X