ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νάβας δεν ανησυχεί με την απόκτηση Κουρτουά από τη Ρεάλ

«Είμαι ήρεμος, έχω ακόμα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν θα επιτρέψω να αποσπαστεί η προσοχή μου από εξωτερικούς παράγοντες», τονίζει ο Νάβας

Οι φήμες που θέλουν τον Τιμπό Κουρτουά να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ «φουντώνουν», αλλά ο Κέιλορ Νάβας δεν ανησυχεί.

Ή τουλάχιστον, έτσι δηλώνει, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται για άλλη μια φορά σε δυσμενή θέση, καθώς είναι πια ορατός ο κίνδυνος να χάσει τη θέση του κάτω από την εστία της «βασίλισσας».

Κάτι παρόμοιο συνέβη και πριν από δύο χρόνια, όταν ο Νάβας είχε μπει στο αεροπλάνο και περίμενε να δοθεί ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Νταβίδ ντε Χέα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ωστόσο, φέτος θεωρείται βέβαιο πως η Ρεάλ θα πάρει βασικό τερματοφύλακα κάτι που σημαίνει ότι ο Νάβας θα χάσει τη θέση του. Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτό;

«Είμαι χαρούμενος, περιμένω να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία για να δείξω ότι αξίζω να είμαι στη Ρεάλ. Είμαι ήρεμος, έχω ακόμα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν θα επιτρέψω να αποσπαστεί η προσοχή μου από εξωτερικούς παράγοντες, στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα» σχολίασε μιλώντας στην εφημερίδα «Marca».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X