ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπίρχοφ: «Δεν υπήρχαν επαφές Λεβ-Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γιόακιμ Λεβ.

Στο περιθώριο της παρουσίασης για την υποψηφιότητα της Γερμανίας για την ανάληψη της διοργάνωσης του EURO 2024, ο αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Όλιβερ Μπίρχοφ, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον εκλέκτορα των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεμ, και επισήμανε ότι δεν υπήρχε κρούση από την πλευρά των «μερένχες» για τον 58χρονο τεχνικό. 

«Δεν υπήρχε καμία επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γιόακιμ Λεβ. Υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μας είπε ότι θα παραμείνει στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού εφόσον ανανέωσε το συμβόλαιό του. Γνωρίζω ότι υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όμως δεν υπήρχε κρούση», είπε σχετικά ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μίλαν.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Λεβ «έπαιξε» δυνατά ως υποψήφιος για να αναλάβει την ισπανική ομάδα μετά από την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X