ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κιελίνι: «Για γέλια το πέναλτι. Τα ίδια πέρασε πέρσι η Μπάγερν με τη Ρεάλ»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα…

Εξαγριωμένος με τον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ και την απόφασή του να κρίνει την πρόκριση καταλογίζοντας ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις ήταν ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

«Δεν είναι έκπληξη. Και η Μπάγερν πέρασε τα ίδια πέρσι με αντίπαλο τη Ρεάλ. Τώρα ήταν η σειρά μας», δήλωσε ο αμυντικός της Γιουβέντους.

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα… VAR. Ο διαιτητής θα πρέπει να έχει χαρακτήρα και συνείδηση. Θα πρέπει να προσπαθεί να μην είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής και να καταλογίζει μόνο τις ξεκάθαρες παραβάσεις. Και στην κανονική ροή δεν είδα πέναλτι, αλλά όταν είδα το ριπλέι κατάλαβα ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν για γέλια», πρόσθεσε.

Πάντως κρατά την περηφάνια για την προσπάθεια της ομάδας του. «Κανείς δεν πίστευε πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά το πιστέψαμε εμείς και αυτό που έγινε σήμερα θα μας βοηθήσει για τα επόμενα χρόνια. Κρατάμε ότι κερδίσαμε τη Ρεάλ με 3-0 στο σπίτι της και μόνο ένας τρελός θα το περίμενε. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 5-6 γκολ και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε περήφανοι».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Καθόρλα... ξενέρωσε τη Ρεάλ

Ο Καθόρλα... ξενέρωσε τη Ρεάλ

Την έπαθε από τον Καθόρλα η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» να έφερε τούμπα το ματς με τη Βιγιαρεάλ και κρατούσε τη νίκη στα χέριά της, ...
 |  ΡΕΑΛ
X