ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δίνει Μπέιλ για τον Κέιν η Ρεάλ

Ο Χάρι Κέιν είναι ο μεγάλος μεταγραφικός πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διατεθειμένη να δώσει «γυρ και ύδωρ» για να τον κάνει δικό της.

O "killer" της Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της "βασίλισσας", ωστόσο σε ερώτηση που φέρεται να έκανε για την τιμή του, άκουσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200 εκατ. ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero", σημειώνοντας ωστόσο πως η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει άλλα ανταλλάγματα στους Λονδρέζους, για να πετύχει το μεγάλο deal. Ποια είναι αυτά; Το εξής ένα: Ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως ο Ουαλός άσος που είχε αποκτηθεί για 90+ εκατ. ευρώ από την Τότεναμ πριν λίγα χρόνια, δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη και οι "μερένχες" εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον... θυσιάσουν -μαζί φυσικά με χρήματα- για να πάρουν τον Κέιν.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μπέιλ «έφαγε» τον Ζιντάν

Ο Μπέιλ «έφαγε» τον Ζιντάν

Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Ζινεντίν ...
 |  ΡΕΑΛ
Στηρίζει τον Λοπετέγι ο Έμερι

Στηρίζει τον Λοπετέγι ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι στηρίζει τον Ζούλεν Λοπετέγι σημειώνοντας ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να ...
 |  ΡΕΑΛ