ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Ζιντάν χωρίς καν να διαπραγματευτεί τους όρους!

Ό,τι πει η διοίκηση! Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να μπει στον κόπο να διαπραγματευτεί για το οτιδήποτε!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δικαιώθηκε απόλυτα με την απόφασή του να δώσει τον πάγκο της «βασίλισσας» στον Γάλλο πρώην παίκτη της ομάδας. Επτά τίτλους μετά, αφότου ανέλαβε, η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν απλά θέμα χρόνου.

Ο Ζιζού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο τον κρατά στην ομάδα μέχρι το 2020, με όρους που αποφάσισαν οι διοικούντες της ομάδας.

Όπως και όταν μετακινήθηκε από τον πάγκο της δεύτερης ομάδας στην πρώτη, έτσι και τώρα ο Γάλλος δεν διαπραγματεύτηκε τους οικονομικούς όρους της ανανέωσης.

Οι επιτυχίες του, πάντως, θα μπορούσαν να τον ωθήσουν στο να ζητήσει όσα χρήματα θέλει, όμως το γεγονός ότι δεν το έκανε δείχνει τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του προπονητή και της ομάδας.

www.sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεάλ: Κασεμίρο ο επόμενος…

Ρεάλ: Κασεμίρο ο επόμενος…

Την διαδικασία επέκταση της συνεργασίας με τα βασικά της γρανάζια συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλος Κασεμίρο να αποτελεί ...
 |  ΡΕΑΛ
Για να «ανοίξει» ο δρόμος αυτής της μεταγραφής θα πρέπει να πωληθούν πρώτα ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Καρίμ Μπενζεμά ούτως ώστε να μην υπάρξουν θέματα με το Financial Fair Play

Ρεάλ: Δίνει «χρυσάφι» για Κέιν

Για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή κινείται η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ετοιμάζεται να προσφέρει 200 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, για ...
24sports team
 |  ΡΕΑΛ