ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σπίτι του η Μαδρίτη!

Κυριάκος Τοφή

Άλλο ένα επεισόδιο προστίθεται στο σίριαλ που θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί (ή όχι) από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με την «AS», όλα φαίνεται να φτάνουν στο τέλος τους. Στην ηλεκτρονική μορφή της έγκυρης Ισπανικής εφημερίδας, αναρτήθηκε άρθρο το οποίο αναφέρεται στο ιστορικό μιας υπόθεσης που απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, μιας και με τον Ρονάλντο στη σύνθεσή της, η «βασίλισσα» έχει επιβεβαιώσει κατ' επανάληψη τα τελευταία χρόνια τον τίτλο της.

Οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή ήταν αυτές που δημιούργησαν τάσεις φυγής στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου από την Ισπανία, μιας και ένα ποσό της τάξης των 15 σχεδόν εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται να αποκρύφθηκε. Η προστασία ακόμα και από τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, φάνηκε να μην αρκεί στον Ρονάλντο, ο οποίος δέχθηκε κριτική ουκ ολίγες φορές για τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου, αν και ο ίδιος φροντίζει να κλείνει τα αυτία και να αποδεικνύει ποιος είναι.

Δέκα ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το κύπελλο συνομοσπονδιών και μετά από δέκα ημέρες σιγής, η «AS» επικαλείται πληροφορίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πορτογάλος σταρ θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X