ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει πρώην της Μπάρτσα για αντί-Μοράτα

Το δρομολόγιο -μεταξύ άλλων- των Λάουντρουπ, Φίγκο και Ρονάλντο ετοιμάζεται να κάνει ο Σάντρο! Όπως αποκαλύπτει η Marca, ο πρώην φορ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ρεάλ για αντι-Μοράτα!

Και ξαφνικά… Σάντρο!

Σύμφωνα με τη Marca, ο 21χρονος επιθετικός, που «έπαιξε» αρκετά τις προηγούμενες μέρες για Premier League (και, κυρίως, για Έβερτον), είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, για να αντικαταστήσει τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Μάντσεστερ!

Την είδηση, μάλιστα, αναπαράγει και η -καταλανική- Sport, για ευνόητους λόγους…

Ο Σάντρο Ραμίρεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποκτήθηκε (για όσους δεν θυμούνται) από τη μισητή αντίπαλο της «βασίλισσας», Μπαρτσελόνα, το 2009, σε ηλικία 13 ετών, μετακομίζοντας από τη γενέτειρά του Λας Πάλμας στη Βαρκελώνη! Εκεί, τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε φουλ με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα», παίζοντας και 16 φορές (2 γκολ) με τους… μεγάλους ως το 2016, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Μάλαγα, καθώς δεν «χωρούσε» στους Καταλανούς.

Την περσινή σεζόν, λοιπόν, ο πιτσιρικάς τα πήγε περίφημα, αφού με τους Ανδαλουσιάνους σκόραρε 14 φορές σε 30 εμφανίσεις! Και αν επιβεβαιωθούν όσα γράφονται στην Ισπανία, ίσως έχει μία τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να αποδείξει στην Μπάρτσα πως έκανε λάθος, που τον άφησε να φύγει.

Όσο για το κόστος του; Για κοτζάμ Ρεάλ… ψίχουλα! Στα 6 εκατομμύρια ευρώ είναι η ρήτρα για την αποδέσμευσή του, κάνοντας τον Σάντρο μία ιδανική περίπτωση για τους «μερένχες» και οικονομικά.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση