ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρευνα της εφορίας και για τον Χάμες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, οι οικονομικές αρχές της χώρας ερευνούν αν ο Χάμες Ροδρίγκες έχει παραβιάσει νόμους που αφορούν την φορολόγησή του.

Δεν θα γλιτώσει κανείς έτσι όπως το πάνε οι αρμόδιοι της ισπανικής εφορίας! Μόλις μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, τώρα φαίνεται πως στο στόχαστρο μπαίνει και ο Κολομβιανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι οικονομικές αρχές στη χώρα της Ιβηρικής έχουν καλέσει τον Χάμες για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το που κατέληξαν τα χρήματα που έλαβε για την διαχείριση των δικαιωμάτων εικόνας του, κατά τις τρεις σεζόν που φορά τη φανέλα της «βασίλισσας».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η έρευνα που αφορά τον Ροδρίγκες βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι και αυτός έχει χρησιμοποιήσει... παράτυπους τρόπους ώστε να μην δηλώσει στην εφορία εισοδήματα από τη συγκεκριμένη πηγή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει, προς το παρόν, κάποιο σχόλιο σχετικά με την έρευνα, καθώς έτσι κι αλλιώς αυτή την περίοδο είναι... απασχολημένος αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση