ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Μόντριτς!

Μετά το σκάνδαλο φοροδιαφυγής του Κρίστιανο Ρονάλντο, ένας ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης (αλλά για διαφορετικούς από τον Πορτογάλο λόγους), ο Λούκα Μόντριτς, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο…

Συγκεκριμένα, τα πράγματα για τον 31χρονο μέσο φαίνονται να μην πάνε τόσο καλά για τον Κροάτη χαφ αυτή τη στιγμή, μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την «Βασίλισσα», καθώς ο ίδιος ερευνάται από την κροατική δικαιοσύνη για ψευδορκία, και σε περίπτωση που κριθεί όντως ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και πέντε χρόνων!

Ο Κροάτης χαφ εμπλέκεται εμμέσως στην υπόθεση που αφορά κατά κύριο λόγο τον Ζντράβκο Μάμιτς, πρώην τεχνικού διευθυντή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην οποία ο παίκτης αγωνιζόταν μέχρι και το 2008, όταν και πήρε μεταγραφή τότε για την Τότεναμ. Η μετακίνηση του προς την λοδρέζικη ομάδα είχε κοστίσει περίπου 16,5 εκ. λίρες

Πως επηρεάζει την εξέλιξη αυτή ο ίδιος ο Μόντριτς; Ο μέσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποτελεί εκ των πέντε μαρτύρων στη δική του Μάμιτς, που κατηγορείται στη χώρα του για φοροδιαφυγή και υπεξαίρεση χρημάτων, με τον παίκτη να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την αρχική του κατάθεση, αφού και ο ίδιος εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, καθώς ο ίδιος επρόκειτο να λάβει το μισό ποσό από την μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Φυσικά, μέχρι στιγμής, ο Κροάτης διεθνής το αρνείται, αποδίδοντας το σε παρερμηνεία των λεγομένων του, ωστόσο η εισαγγελική αρχή της Κροατίας συνεχίζει να ερευνά εις βάθος την υπόθεση, και αναμφίβολα η τιμωρία του για κάτι τέτοιο μόνο ελαφριά δεν θα είναι….

Πηγή: england365.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X