ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καίγεται» για τα λεφτά του Μοράτα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στην αγορά της Ευρώπης. Στα 18 του χρόνια έχει κατορθώσει να ξετρελάνει με τις επιδόσεις του τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, που σπρώχνουν... πακτωλό εκατομμυρίων στην Μονακό με σκοπό να αποκτήσουν την υπογραφή του.

Βέβαια, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει πως έχει στα χέρια της ένα... διαμάντι και γι΄αυτό το λόγο δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει χωρίς να μπουν "τρελά" λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Σύμφωνα με την Marca η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στα θέλω των Γάλλων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που βιάζεται να κλείσει τον νεαρό επιθετικό, με σκοπό να προλάβει τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να τελειώσει ακόμα και την Πέμπτη (15/6) το θέμα της πώλησης του Άλβαρο Μοράτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να υπάρχει... ρευστότητα για να προχωρήσει η περίπτωση του Εμπαπέ.

Ο 18χρονος άσος, ακόμα κι αν κλείσει το deal, είναι πιθανό να αγωνιστεί μία ακόμα σεζόν στην Μονακό, προτού μετακομίσει στην Μαδρίτη και βρεθεί στην... αγκαλιά του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση