ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο συμβόλαιο σε Ζιντάν

Η εμπιστοσύνη δεν απαιτείται, κερδίζεται και ο Γάλλος τεχνικός, Ζινεντίν Ζιντάν, την έχει κερδίσει επάξια οδηγώντας στην κορυφή της Ευρώπης την Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές μέσα σε 18 μήνες !

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θα τον «επιβραβεύσουν» για τη δουλειά του επεκτείνοντας το συμβόλαιό του για άλλες 3 σεζόν. Όλο το πλάνο της ομάδας, εξάλλου, επρόκειτο να χτιστεί γύρω του καθώς έχει πλέον πείσει και τους πιο δύσπιστους.

Επιπροσθέτως με την επέκταση της διάρκειας του συμβολαίου, θα βελτιωθούν και οι απολαβές του Γάλλου κόουτς , καθιστώντας τον έναν από τους πιο υψηλά αμειβόμενους προπονητές στην Ευρώπη. Αμφότερες οι πλευρές θα περιμένουν να ολοκληρωθεί πλήρως η σεζόν για βάλουν μπρος το διαδικαστικό κομμάτι. Ο «Ζιζού» αποδεχόμενος τις ανάγκες της ομάδας, είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να υπογράψει την επέκταση.

Ο Ζιντάν από τότε που ανέλαβε τους «μερένχες» έχει 65 νίκες, 15 ισοπαλίες και έχει χάσει μόλις 7 παιχνίδια σε σύνολο 87 αναμετρήσεων. Αριθμοί που έχουν συνοδευτεί και με τίτλους, εγχώριους και μη.

Οι Μαδριλένοι φαίνονται επίσης διατεθειμένοι να αφήσουν πάνω του όλο το σχεδιασμό της ομάδας και τις αποφάσεις που την αφορούν, όπως για παράδειγμα, τη θέση του τερματοφύλακα για την οποία ο μεγάλος «Ζίζου» έχει κάνει ξεκάθαρη την στήριξή του στον Κέιλορ Νάβας, βάζοντας «τέλος» στα σενάρια Ντε Χεα που ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X