ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστρονομική πρόταση από Κίνα!

Μια αδιανόητη πρόταση που πραγματικά... ζαλίζει, φαίνεται πως έχει στα χέρια της η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδα «As» που έχει αρκετά έγκυρο ρεπορτάζ από τους «μερένχες», υπάρχει στα σκαριά πρόταση για τον Πορτογάλο από την Κίνα που πραγματικά τρελαίνει κόσμο.

Προσοχή στα νούμερα γιατί είναι... αδιανόητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύλλογος από την Κίνα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 200 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο. Και αν αυτό δεν σας λέει κάτι, ακούστε και το επόμενο. Οι Κινέζοι είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν 120 εκ. ευρώ ετησίως στον Ρονάλντο, δίνοντας του χρήματα που κανείς αθλητής δεν εισπράττει σε κανένα άθλημα.

Πάντως, εκτός από την πρόταση από την Κίνα που είναι στα σκαριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A Bola» για τον Ρονάλντο ενδιαφέρονται η Μαν. Γιουνάιτεντ, η Μονακό και η Παρί.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, τα λεφτά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι το παν για τον Κριστιάνο που ενδιαφέρεται να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X