ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Καλοκαίρι των πρωταθλητών

Μπορεί οι πανηγυρισμοί να μην έχουν καλά καλά κοπάσει από τα τρόπαια που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ήδη το πρόγραμμα της επόμενης είναι γεμάτο.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου και περιλαμβάνει ένα Ιούλη γεμάτο Αμερική μιας και θα παίξουν εκεί σε φιλικά παιχνίδια.

Στις 23/7 θα αντιμετωπίσουν στο Σαν Χοσέ τη Μάν. Γιουνάϊτετ, στις 26/7 την Μαν. Σίτι στο Λος Άντζελες, στις 29/7 τη Μπαρσελόνα στο Μαϊάμι και στις 2/8 μια μικρή ενδεκάδα του MLS στο Σικάγο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο δε θα λάβει μέρος στην προετοιμασία αφού θα λάβει μέρος στο κύπελλο συνομοσπονδιών με την Πορτογαλία. Ο Κρόος δε θα παίξει αντίστοιχα με τη Γερμανία.

Στον Αύγουστο το πρόγραμμα είναι ακόμα πιο σκληρό αφού υπάρχουν αρκετά επίσημα παιχνίδια στο καλεντάρι. Στις 8/8 υπάρχει το σούπερ καπ Ευρώπης με τη Μαν. Γιουνάϊτετ στα Σκόπια, ενώ η επιστροφή στην Ισπανία είναι άμεση αφού στις 12ή13 του μήνα θα παίξουν στο Καμπ Νου με τη Μπαρσελόνα τον πρώτο αγώνα για το σούπερ καπ Ισπανίας. Ο επαναληπτικός ακολουθεί αμέσως μετά στις 15/16 Αυγούστου στο Μπερναμπέου. Λίγες μέρες μετά, το Σαββατοκύριακο 19-20/8, είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος.

Όρεξη να χουν στη Ρεάλ και δε προλαβαίνουν να παίζουν!

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X