ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν της «κλείνει» την πόρτα ο Αζάρ

Διόλου αδιάφορο θα άφηνε τον Εντέν Αζάρ μια πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης στο άμεσο μέλλον, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως προς το παρόν είναι χαρούμενος και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Τσέλσι…

Λάδι στη φωτιά «έριξε» με νέες του δηλώσεις ο Εντέν Αζάρ, τονίζοντας πως θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του να μετακινηθεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε περίπτωση που εκείνη έκανε πρόταση για αυτόν. Οι Μαδριλένοι άλλωστε κοιτάζουν εδώ και καιρό την περίπτωση του, και αρκετά δημοσιεύματα απ’ τον αγγλικό αλλά και τον ισπανικό Τύπο έχουν γράψει για πιθανή πρόταση προς τους «μπλε» για την απόκτηση του 26χρονου άσου το φετινό καλοκαίρι…

«Φυσικά και θα το σκεφτόμουν, αν η Ρεάλ μου έκανε κάποια πρόταση. Στοχεύω στο να κερδίζω τρόπαια. Θα ήταν υπέροχο να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι στόχος και για την Τσέλσι. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα συμβεί, ξέρω μόνο πως έχω ακόμα συνεργασία με την Τσέλσι για τρεις σεζόν και πως είχαμε μια απίστευτη χρονιά.

 Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ‘μονοπάτι’ και να χτίσουμε πάνω του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νιώθω καλά εδώ, όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.

Δεν έχω συζητήσει με την διοίκηση ακόμα για κάποιο νέο συμβόλαιο. Έχω ακόμα δυο παιχνίδια με την εθνική ομάδα του Βελγίου και μετά θα είμαι σε διακοπές, θέλω να σκέφτομαι όσο το λιγότερο γίνεται το ποδόσφαιρο», τα όσα δήλωσε ο Βέλγος άσος των «μπλε».

Πηγή: england365.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X