ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εύχομαι να ανανεώσω σύντομα»

Την ελπίδα του να ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε μετά το τέλος του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ίσκο. 

Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν και βοήθησαν πολύ την ομάδα με τις εμφανίσεις του στο φινάλε της σεζόν και δικαίωσε την επιλογή του Ζιντάν να τον βάλει στο βασικό σχήμα. Ο Ίσκο, μιλώντας μετά το τέλος του θριάμβου της Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του 12 τίτλου και τριτου προσωπικού για τον ίδιο, είπε πως δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στη «βασίλισσα» για πάντα. 

«Αν ήξερα ότι κάθε χρονιά θα καταλήγει έτσι, υπογράφω για όλες τις σεζόν. Είναι το τρίτο Champions League σε τέσσερα χρόνια στη Μαδρίτης, το τρίτο δικό μου ως επαγγελματίας… Δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ στη ζωή μου αλλά χάρη στην οικογένεια που έχουμε σχηματίσει, είναι πιο εύκολο», είπε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. 

Αναλύοντας το παιχνίδι είπε πως «το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ πιο δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που ήταν δυνατή από όλες τις απόψεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την καλύτερη Ρεάλ όλης της σεζόν». 

Όσον αφορά το μέλλον του στη Ρεάλ ήταν ξεκάθαρος. 

«Εύχομαι να ανανεώσω σύντομα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να παίζεις ποδόσφαιρο από τη Ρεάλ». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση