ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το επόμενο τρόπαιο είναι πάντα το καλύτερο»

Ο Σέρχιο Ράμος λιγουρεύεται το 12ο Champions League στην ιστορία της Ρεάλ, όμως τόνισε πως στον αυριανό τελικό με την Γιουβέντους δεν υπάρχει φαβορί. 

«Ραντεβού με την ιστορία» χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό της Ρεάλ απέναντι στην Γιουβέντους ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της βασίλισσας, τόνισε οι πιθανότητες είναι 50-50, ενώ αποθέωσε και τον Ζινεντίν Ζιντάν. 

«Νομίζω πως αύριο έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα έχουμε κερδίσει μέχρι σήμερα, αφού αυτό δεν μετράει όταν βρίσκεσαι στο γήπεδο. Το επόμενο τρόπαιο είναι πάντα το καλύτερο και ειδικά τώρα που υπάρχει το όνειρο για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League δύο σερί χρονιές. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται κάτι έξτρα. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε πως είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε το φαβορί, τα στατιστικά δεν παίζουν ρόλο, ούτε το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα». 

Για τον Ζιντάν: «Δουλεύω με τον Ζιντάν εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι περήφανοι που τον έχουμε προπονητή, είναι ένα σύμβολο για την ομάδα. Είναι ένας δύσκολος πάγκος και ελπίζουμε να συνεχίσει να κάθεται εκεί για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση