ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ασένσιο: Ο Ναδάλ με πρότεινε στη Ρεάλ

Μία ανέκδοτη ιστορία για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Μάρκο Ασένσιο, δηλώνοντας ότι χρωστά την μετακίνησή του αυτή στον Ισπανό τενίστα, Ράφα Ναδάλ.

Ο Μάρκο Ασένσιο μετεγγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μαγίορκα το 2014, αποτελώντας προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου των Βαλεαρίδων Νήσων και ξεχωρίζοντας με την πρώτη ομάδα στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Ο νεαρός Ισπανός αποκάλυψε ότι τη μεταγραφή του στη Βασίλισσα» την οφείλει στον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει σε μία αναμέτρηση της Μαγιόρκα, σπεύδοντας να εισηγηθεί την απόκτησή του στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Αυτό το ανέκδοτο είναι αληθινό. Ο Ράφαελ Ναδάλ τηλεφώνησε στον Πέρεθ και του είπε ότι δεν έπρεπε να με αφήσει. Το χειμώνα ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε ότι θα πήγαινα στη Μαδρίτη. Όλα έγιναν σε μία ημέρα».

Ωστόσο αρκετά χρόνια πριν η μητέρα του 21χρονου άσου είχε προβλέψει την εν λόγω κατάληξη, έχοντας μάλιστα προειδοποιήσει και τον ίδιο τον Πέρεθ.

«Μία ημέρα είχαμε πάει ταξίδι με την οικογένειά μου και κάναμε βόλτα στο λιμάνι, όταν ξαφινικά είδαμε το σκάφος του Πέρεθ. Η μητέρα μου τον αναγνώρισε, του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί μας και του είπε ότι μία ημέρα θα γινόμουν παίκτης της Ρεάλ. Μία από τις πολλές συμπτώσεις της ζωής...», τόνισε ο Ισπανός.

 

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση