ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καβγάς για Ερνάντεθ

Κερδισμένη στην κούρσα για την απόκτηση του Θίο Ερνάντεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης βγήκε η Ρεάλ, με τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «Μερένγκες».

Η μεταγραφή αυτή όμως προκάλεσε έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στους δυο συλλόγους και όπως αναφέρει η «As» στην Ατλέτικο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα τους δυο συλλόγους υπήρχε συμφωνία κυρίων να ειδοποιούν επίσημα ο ένας τον άλλο όταν ήθελαν έναν παίκτη πριν μιλήσουν με τον ίδιο. Αυτό έκανε πέρσι η Ατλέτικο όταν ενδιαφέρθηκε για να πάρει τον Μοράτα.

Όμως η Ρεάλ δεν το τήρησε καθώς ο παίκτης είχε ρήτρα €24εκ. την οποία θα κατέβαλαν και έτσι μίλησαν απευθείας με τον παίκτη. Επίσης, οι «Ροχιμπλάνκος» εκνευρίστηκαν με την διαρροή των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης παραμονή του αγώνα μεταξύ των δυο για το τσάμπιονς λιγκ.

Όπως αναφέρει η «As», όταν πληροφορήθηκαν στην Ατλέτικο για αυτό που έκανε η Ρεάλ αρχικά προσέγγισαν Μπαρσελόνα και Λίβερπουλ προκειμένου να τον δώσουν εκεί και να μην καταλήξει στη συμπολίτισσα. Όμως ο ίδιος ο παίκτης ήθελε μόνο Ρεάλ και έτσι μετά από επικοινωνία των δυο ομάδων, η Ατλέτικο ζήτησε όπως πάρει €30εκ., έξι παραπάνω από τη ρήτρα του, προκειμένου να μην καταγγείλει στη FIFA τις ενέργειες των «Μπλάνκος».

Η ουσία είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο παίκτης θα καταλήξει στη Ρεάλ.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση