ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μοράτα: «Φυσικά και περίμενα ότι θα παίζω περισσότερο»

Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινάει συχνά βασικός τη φετινή σεζόν, ο Μοράτα διανύει την παραγωγική του χρονιά και δεν δίστασε να δηλώσει ότι δεν περίμενε ότι θα παίζει τόσο λίγο. Με τα δύο του γκολ κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Γρανάδα, βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να διατηρήσει το πάνω χέρι στο κυνήγι του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράτα:

Για τα γκολ του στη Λα Λίγκα: «Δεν θέλω να σταθώ στα προσωπικά μου επιτεύγματα. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ όπως όλοι. Θα είναι δύσκολο, όμως θέλουμε να το καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι παίζει λιγότερο από όσο περίμενε: «Θα μου άρεσε να παίζω σε όλα τα ματς, όπως όλοι. Περίμενα ότι θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως είμαι παρών όταν με χρειαστεί ο προπονητής. Πάντα θέλω να παίζω και να σκοράρω, όμως υπάρχουν φορές που δεν γίνεται».

Για το ότι έχει περισσότερα γκολ από τον Μπενζεμά: «Αυτό πιο πολύ το σκέφτεται ο κόσμος παρά εγώ. Δεν σκέφτομαι αν έχω περισσότερα γκολ από έναν συμπαίκτη, μόνο θέλω να σκοράρω. Έχω 20 ως τώρα και είναι ένας ωραίος αριθμός».

Πρωτάθλημα ή Τσάμπιονς Λιγκ; : «Έχουμε χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα και να μας πάει καλά».

Για τη συνομιλία με το Σιμεόνε στο Μπερναμπέου: «Δεν είχε καν να κάνει με ποδόσφαιρο. Ήταν ένα αστείο».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση