ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ψημένος» για Ρεάλ ο Μπαπέ!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα το αστέρι της Μονακό, Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει η Marca, άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη προσεγγίσει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή μαθαίνοντας πως ο Μπαπέ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να μετακινηθεί στους «Μερένχες».

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπαπέ υπάρχει και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η Μονακό ζητάει τριψήφια νούμερα, κάτι που είναι άγνωστο αν οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Μπαπέ είναι «ψημένος» να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι στη Ρεάλ αφενός λόγω της παρουσίας του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο και αφετέρου λόγω του πρότζεκτ των Μαδριλένων.

Εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον Μπαπέ. Ωστόσο, μετά και το δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να λογίζεται ως ένας δυνατός παίκτης για την υπογραφή του νεαρού άσου.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση