ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χωρίς BBC και Νάβας στο Χιχόν η Ρεάλ!

Παίζει με τη… φωτιά ο Ζιντάν! Ο τεχνικός της Ρεάλ ξεκουράζει, πλην του τραυματία Μπέιλ και τους Ρονάλντο-Μπενζεμά, αφήνοντάς τους εκτός αποστολής για το ματς στο Χιχόν. «Μέσα» ο Τεχέρο της Καστίγια. 

Δίχως τη μισή, βασική της 11άδα θα παραταχθεί η Ρεάλ στο Χιχόν, για την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ, το Μεγάλο Σάββατο, στις 17:15. 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να ξεκουράσει Ρονάλντο και Μπενζεμά, αφήνοντάς τους εκτός αποστολής, από την οποία θα απουσιάζει και ο Μπέιλ, ο οποίος τραυματίστηκε στο Μόναχο. Άρα, ουδείς από το περίφημο BBC της «βασίλισσας» δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής! 

Εκτός, μάλιστα, έμειναν και οι Κέιλορ Νάβας και Καρβαχάλ, όπως, φυσικά και οι τραυματίες Πέπε και Βαράν! 

Ο τεχνικός των Μαδριλένων θέλει, προφανώς, να δώσει ανάσες στους παίκτες του, καθώς, αφενός ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Μπάγερν, την Τρίτη του Πάσχα και αφετέρου, το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, την Κυριακή, στις 23 του μήνα, που θα κρίνει, εν πολλοίς, τον τίτλο στην Ισπανία. 

Το θέμα είναι να του… βγει του Γάλλου προπονητή, ωστόσο και να μην πάθει καμιά… νίλα από τη Σπόρτινγκ, που «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να σωθεί. 

Να σημειώσουμε, τέλος, πως στην αποστολής της Ρεάλ βρίσκεται ο Τεχέρο της Καστίγια.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση