ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίκτη της Ατλέτικο θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τέο Ερνάντεθ που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Αλαβές, αποτελεί την μεγάλη επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος την φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τους ιθύνοντες της ομάδας να τον θεωρούν ιδανικό για να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Μαρσέλο.

O Ερνάντεθ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις με την φανέλα της Αλαβές και ξεχωρίζει για την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός αλλά και την πολύ καλή του σέντρα.

Οι διοικούντες της Ατλέτικο, σύμφωνα με όσα διαρρέονται δεν θα ήθελαν να χάσουν τον παίκτη και θα κάνουν μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν, ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, πρόθεση του Ερνάντεθ είναι να μετακομίσει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό της «βασίλισσας».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X