ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καταστρέφει» το κέντρο της για Ντε Χέα!

Δύο μέσους της δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης ως αντάλλαγμα για να αποκτήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων, τον Νταβίντ Ντε Χέα θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διατεθειμένη να δώσει τους Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο για να τον κάνει δικό της. 

Δύο χρόνια μετά, η «Βασίλισσα» επιστρέφει και πάλι για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα. Το καλοκαίρι του 2015 λίγο έλειψε να τον αποκτήσει, άλλα όλα "κόλλησαν", λόγω της γραφειοκρατίας. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται πως απέρριψαν και αυτή την πρόταση των «μερένχες», καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν εκ των Μπενζεμά, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς ή Βαράν για να «προχωρήσει» η μεταγραφή. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης βέβαια κινείται κάπως περίεργα, καθώς,αν δώσει τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, θα έχει μια μεγάλη «τρύπα» στο χώρο του κέντρου. Ο Ίσκο φέτος έχει 30 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και δίνοντας ισάριθμες ασίστ, ενώ ο Χάμες έχει βρει πέντε φορές δίχτυα σε 24 συμμετοχές, έχοντας παράλληλα και δώδεκα ασίστ. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X