ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προφορική συμφωνία Μοντέιρο-Ρέαλ Μαδρίτης»

Στο πρόσωπο του Φελίπε Μοντέιρο βλέπουν τον αντικαταστάτη του Πέπε οι «μερένχες», όμως πρέπει να τα βρουν και με την Πόρτο, ώστε να κάνουν τον παίκτη δικό τους. 

Τον τέλειο αντικαταστατή του Πέπε φαίνεται πως βρήκε η Ρέαλ Μαδρίτης, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον αμυντικό της Πόρτο, Φελίπε Μοντέιρο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η AS, η ισπανική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με την Πόρτο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η ρήτρα του Μοντέιρο είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ, όμως πηγές κοντά στην Πόρτο αναφέρουν πως ο παίκτης μπορεί να φύγει με ένα ποσό γύρω στα 25-30 εκατομμύρια. 

Ο Πέπε πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 και έχει συμβάλει τα μέγιστα, βοηθώντας στην κατάκτηση δυο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο πρωταθλημάτων και δυο Κυπέλλων Ισπανίας. Το μέλλον του στην ομάδα, με προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, είναι αβέβαιο, με δημοσιεύματα στην Ισπανία να αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του, Χόρχε Πέρες, και της ομάδας να έχουν έρθει σε αδιέξοδο, καθώς ο παίκτης ζητά συμβόλαιο διετούς διάρκειας. 

Με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ισπανικός σταθμός "Cadena Cope" ισχυρίζεται πως ο Πορτογάλος αμυντικός θα πάει στο πρωτάθλημα της Κίνας, έχοντας συμφωνήσει με τη Hebei China Fortune, της οποίας προπονητής είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

www.sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση