ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλω κι άλλη ανανέωση»

Είναι κοντά στα 32 του ο Κριστιάνο Ρονάλτο και ανανέωσε μέχρι το 2021, αλλά ούτε και στα 37 δε δείχνει διάθεση να σταματήσει να παίζει!

Όπως δήλωσε κατά την υπογραφή των συμβολαίων, έχει στόχο να κάνει κι άλλη ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν για να είμαι εδώ σήμερα: την οικογένειά μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα είναι η ζωή μου. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με αυτή τη φανέλα και πιστεύω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι εξίσου σπουδαία με τα προηγούμενα: πετυχαίνοντας γκολ και κατακτώντας τίτλους», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου σταρ. 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τη σειρά του, ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές που έχουν υπερασπιστεί το έμβλημά μας αποτελούν μέρος της μεγάλης ιστορίας μας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί συνέχεια των μυθικών παικτών αυτής της ομάδας, όπως ο Σαντιάγο Μπερναμπέου και ο Αλφρέδο ντι Στέφανο. Είσαι σύμβολο αυτής της ομάδας, της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εδώ κατέκτησες τα πάντα. Επιπλέον, είσαι ένας θρύλος επειδή έγινες ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, μαζί μας έγινες πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατέκτησες πολλές ατομικές διακρίσεις. Αυτά σε κάνουν μοναδικό. Μετά τις επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με τη Ρεάλ και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αξίζεις σίγουρα την τέταρτη Χρυσή Μπάλα. Γνωρίζαμε το 2009 ότι αποκτούσαμε έναν μοναδικό παίκτη. Γι' αυτό θέλουμε μαζί σου να πορευτούμε για πάντα. Οι φιλοδοξίες σου είναι και δικές μας. Εδώ είναι στο σπίτι σου. θα πορευθούμε για πάντα μαζί».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X