ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έβαλε και υπογραφή ο Μπέιλ

«Δεμένος» και με τη... βούλα μέχρι το 2022 με τη Ρεάλ είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, που έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, στους οποίους αγωνίζεται από το 2013.

Εξέλιξη που είχε ανακοινώσει από χθες η «βασίλισσα» και πήρε επίσημα μορφή σήμερα, με το «πέσιμο» των υπογραφών απ' τον παίκτη, στην παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν ήρθα ήθελα να κατακτήσω τίτλους και ήδη έχουμε πάρει πολλούς, αλλά θέλουμε περισσότερους. Η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι ένα όνειρο για μένα. Ελπίζω και τα επόμενα έξι χρόνια να είναι υπέροχα. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, που μου δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους», τόνισε ο 27χρονος άσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα.

«Φυσικά και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Ήδη βελτιώνω διαρκώς τα ισπανικά μου και η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί πολύ καλά εδώ. Στην αρχή είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά αισθάνομαι τώρα πολύ όμορφα και πιστεύω πως ο κόσμος με έχει αγαπήσει. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή όταν ήρθα εδώ και φυσικά το ίδιο ισχύει και τώρα που ανανέωσα», πρόσθεσε.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση