ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιντάν: Μένει ο Χάμες!

Η πολύ καλή εμφάνιση του Χάμες Ροντρίγκες με τη «βασίλισσα» στο ματς του Σαββάτου επί της Θέλτα «έπεισε» τον Ζιντάν να κρατήσει τον Κολομβιανό.

Δεν πάνε δύο μέρες που ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ανακοίνωνε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα, αφού με την μέχρι στιγμής εικόνα του δεν μπορεί να διεκδικήσει εύκολα τη θέση του βασικού.

Σωρεία ισπανικών δημοσιευμάτων έκαναν μάλιστα λόγο για πιθανή μεταγραφή του 25χρονου μεσοεπιθετικού έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, με την Τσέλσι να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Ζιντάν είναι πέρα από προπονητής και ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν επιθυμεί να κρατά παίκτες στον πάγκο, χωρίς να έχει σκοπό να τους χρησιμοποιήσει ούτε στο ελάχιστο, «στερώντας» τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να αγωνιστούν κάπου αλλού.

Γι’ αυτό το λόγο το μέλλον του Κολομβιανού υπήρξε ήδη από την αρχή της σεζόν αρκετά αμφίρροπο...

Όλα αυτά όμως μέχρι το χθεσινό πρώτο ματς και δεύτερο του πρωταθλήματος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Θέλτα.

Η απόδοση της «βασίλισσας» είχε τα αρνητικά της, είχε όμως και τον θετικό της απολογισμό με ένα από τα καλά στοιχεία να έχει το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός αγωνίστηκε τα τελευταία 21 λεπτά με τη «βασίλισσα», βρέθηκε σε κάθε της φάση, βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και έδειξε «απότομη» βελτίωση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζιζού.

Μια βελτίωση που από ότι φαίνεται μόνο σε καλό θα του βγει, καθώς ο τεχνικός αποκάλυψε με το πέρας του ματς ότι θέλει να κρατήσει και να χρησιμοποιήσει τον Χάμες, τον οποίο την περασμένη σεζόν ξεκίνησε μόλις 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις!

Αναμφίβολα ο Ροντρίγκες αξίζει μια ευκαιρία και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε μια εμφάνιση απέναντι στη Θέλτα, εντός έδρας κιόλας, όπου η Ρεάλ απέτυχε στο να «λάμψει», ο Κολομβιανός δεν κατάφερε απλώς να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά να παίξει καταλυτικό ρόλο στην μεσαία γραμμή και να «δραστηριοποιήσει» την μετά το γκολ της ισοφάρισης «κοιμωμένη βασίλισσα»...

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X