ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεντάδα ανανεώσεων

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων αρκετών αστεριών της, όπως του Γκάρεθ Μπέιλ και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι «Μερένχες» θέλουν να «δέσουν» τα αστέρια τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές με σκοπό σύντομα να προβούν σε ανακοινώσεις.

Πρώτη και κύρια ανανέωση που «καίει» τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του μέχρι το 2020 ή το 2021 με ένα ποσό που ίσως αγγίζει και τα 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Εκτός από τον Ρονάλντο, κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως επισημαίνει η εφημερίδα AS. Ο Ουαλός άσος έχει ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό του, αλλά και σε αυτόν η Ρεάλ σκοπεύει να το επεκτείνει ως το 2021 με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, ο Πέπε, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017, πρόκειται να βάλει την υπογραφή του, ενώ τόσο ο Χεσέ όσο και ο Ίσκο είναι οι άλλοι δύο παίκτες που αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο των ανανεώσεων.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X