ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρτσελόνα: Έδωσε 150 εκατ. για Ντι Μαρία

Οι Καταλανοί κινήθηκαν για τον Αργεντινό μέσο την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αποκάλυψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Οι Καταλανοί κινήθηκαν για τον Αργεντινό μέσο την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όταν διαπίστωσαν ότι δεν ήταν δυνατό να πείσουν την Λίβερπουλ για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κουτίνιο.

Η Μπαρτσελόνα έδινε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Ντι Μαρία η προσφορά της έφτασε... μόλις τα 45 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με το σχετικό δημοσίευμα.

Βέβαια, για τον Βραζιλιάνο η Μπαρτσελόνα έδινε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Ντι Μαρία η προσφορά της έφτασε... μόλις τα 45 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με το σχετικό δημοσίευμα.

Σε αυτό το ποσό, οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να πρόσθεσαν άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ σε μορφή μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη στόχων.

Ο ίδιος ο 29χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, πίεσε όσο μπορούσε την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αφήσει να φύγει, κάτι που τελεικά δεν συνέβη, καθώς οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν είχαν πρόθεση να τον αφήσουν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση