ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν πλήρωσε πρόστιμο και ανακλήθηκε το διαβατήριο του Ροναλντίνιο!

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση βραζιλιάνικου δικαστηρίου, που διέταξε την κατάσχεση των διαβατηρίων του Ροναλντίνιο και του αδερφού του, καθώς δεν πλήρωσαν πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί το 2015!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Νέο πλήγμα επέφερε στον Ροναλντίνιο η απόφαση του δικαστηρίου του Ρίο Γκράντε Ντο Σουλ, που του ακύρωσε το διαβατήριο, καθώς και του αδερφού του, Ρομπέρτο.

Η απόφαση ήρθε ως αποτέλεσμα της μη πληρωμής προστίμου που είχε επιβληθεί στα δύο αδέρφια το 2015 και αφορούσε περιβαλλοντικές ζημιές.

Η εισαγγελία εξήγησε πως ο αδερφός του Ροναλντίνιο και η εταιρία «Reno Construcoes e Incorporacoes» καταδικάστηκαν πριν από τρία χρόνια για την παράνομη κατασκευή ενός μύλου, καθώς και μιας πλατφόρμας αλιείας στις όχθες της Γκουάιμπα, η οποία αποτελεί περιοχή διατήρησης του περιβάλλοντος.

Στους δύο άντρες επιβλήθηκε η καταβολή χρηματικού προστίμου καθώς και η τήρηση μέτρων, που δεν έχουν τηρηθεί μέχρι σήμερα. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αδερφών Ασίς διαβεβαίωσε πως η απόφαση τους είχε κοινοποιηθεί και πως είχαν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους.

Πρόκειται για ακόμα μια δυσάρεστη κατάσταση για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος ήταν στο προσκήνιο του τελευταίους μήνες για την υποστήριξη του στον Μπολσονάρο και διακυβευόταν η θέση του ως πρεσβευτή των «Μπλαουγράνα».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X