ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρχισαν διαδικασίες για τη μεταγραφή Νεϊμάρ

Η καταλανική, Sport, υποστηρίζει ότι το πρώτο τηλεφώνημα από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν προς την Μπαρτσελόνα έγινε.

Οι συζητήσεις για την μεταγραφή του Νεϊμάρ έχουν αρχίσει. Αυτό αποκαλύπτει η καταλανική Sport, η οποία αναφέρει ότι από την Παρί Σεν Ζερμέν έγινε το πρώτο τηλεφώνημα.

Ο γενικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Ζαν Κλοντ Μπλαν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα για να τους ζητήσει να υπάρξει μια συνάντηση μαζί τους, ενημερώνοντάς τους ότι ο λόγος θα είναι η μεταγραφή του βραζιλιάνου άσου.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν να γίνει η συνάντηση αυτή, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το «πότε» έκλεισε το ραντεβού.

Ωστόσο, στην επικοινωνία αυτή ο Μπλαν ενημέρωσε τους ομόλογούς του στην «Μπάρτσα» ότι η πρόθεση της διοίκησης της Παρί δεν είναι να καταβάλει όλη τη ρήτρα, δηλαδή και τα 222 εκ. ευρώ.

Και αυτό διότι βάσει κανονισμού θα πρέπει να καταβάλει άλλο ένα μεγάλο ποσό, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται η Παρί να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 300 εκ.

Ωστόσο, τα πάντα εξαρτώνται από την Μπαρτσελόνα και εάν θα θελήσει να... διευκολύνει την γαλλική ομάδα, αποδεχόμενη ένα ποσό μικρότερο από την ρήτρα. Κάτι τέτοιο δεν θα την υποχρεώνει να πληρώσει και άλλα χρήματα σε φορείς που εκτοξεύσουν στα 300 εκ. τα χρήματα της μεταγραφής.

sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X