ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μόνο με τη ρήτρα φεύγει»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφορικά με το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

O Βραζιλιάνος άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει αποδεκτή ακόμα καμία πρόταση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα και όπως κατέστησε σαφές ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, η Παρί θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ για να προχωρήσει στην απόκτηση του Νεϊμάρ.

«Θέλουμε να μείνει ο Νεϊμάρ, αλλά υπάρχουν οι ρήτρες. Αν η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει, ας πληρώσει τη ρήτρα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Όταν θα επιστρέψουμε θα καθίσουμε να μιλήσουμε μαζί του. Με τα χρήματα που θα έρθουν, η ομάδα θα ενισχυθεί», σχολίασε ο Μπαρομέου.

Τα λόγια του προέδρου των Μπλαουγκράνα ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό που έβγαινε από το ρεπορτάζ και ήθελε την Μπαρτσελόνα να μην μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Παρί για τον Βραζιλιάνο άσο, περιμένοντας να λάβει πρόταση ίση με τη ρήτρα του παίκτη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση