ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυτούς τους παίκτες ζήτησε ο Νεϊμάρ από την Παρί!

Ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να μην τοποθετείται δημόσια σχετικά με το μέλλον του. Προφανώς, λοιπόν, αν δεν υπήρχε κανένα θέμα με την Παρί, θα είχε μιλήσει και θα είχε διαψεύσει χωρίς να αφήσει το θέμα να πάρει τέτοια έκτεση φέρνοντας σε δύσκολη θέση όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο Νεϊμάρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, καθώς μάλλον δεν έχει λάβει από τον γαλλικό σύλλογο όλες τις εγγυήσεις που ο ίδιος θέλει για να αφήσει τη Βαρκελώνη για το Παρίσι.

Για παράδειγμα, ο 25χρονος επιθετικός θέλει να είναι βέβαιος ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με το Financial Fair Play κάτι που θα βάλει και τον ίδιο σε μπελάδες.

Οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν και να του δώσουν όλα όσα ζητήσει για να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της «Parisien» είναι έτοιμοι ακόμα και να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει για συμπαίκτες του ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει ήδη δώσει ήδη λίστα με αυτούς που θέλει για συμπαίκτες του.

Ποιο είναι αυτοί; Ο πρώτος είναι ο Ντάνι Άλβες, κολλητός του Νεϊμάρ, ο οποίος έχει ήδη αποκτηθεί. Στη λίστα υπάρχει, επίσης, και το όνομα του Φιλίπε Κουτίνιο, ωστόσο η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον πουλήσει, ενώ αν το κάνει ζητά ποσό που αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ. Για τον παίκτη κινείται και η Μπαρτσελόνα, ειδικά αν φύγει ο Νεϊμάρ.

​Ο Νεϊμάρ θέλει, επίσης, τον Αλέξις Σάντσες, αλλά και η περίπτωση του Χιλιανού «κολλάει», ενώ αίτημα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι να μην φύγει ο Λούκας Μόουρα, καλός φίλος του από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για να... θυσιαστεί αν αποκτηθεί ο Νεϊμάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X