ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παίζει τα «ρέστα» της η Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Τα «ρέστα» της φαίνεται πως παίζει η Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», οι Κυπελλούχοι Ισπανίας έχουν στείλει ανθρώπους του συλλόγου στο Λονδίνο, ώστε να διαπραγματευτούν την έλευση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο «Καμπ Νου»!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, παρά την πρόσφατη (τον περασμένο Ιανουάριο) ανανέωση της συνεργασίας του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τους «κόκκινους» και τις κατά καιρούς δηλώσεις του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ ότι ο παίκτης δεν το... κουνάει από το «Άνφιλντ», τα σενάρια που τον συνδέεουν με τους «μπλαουγκράνα» δεν έχουν σταματήσει.

Κατά την ίδια πηγή μάλιστα (που έχει το θέμα στο πρωτοσέλιδό της), το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ δεν παρουσιάζεται τελείως αρνητικό στο να παραχωρήσει τον Κουτίνιο, εφόσον το αντίτιμο που θα λάβει σε ενδεχόμενη πώλησή του, είναι ικανοποιητικό για τα στάνταρντς που έχει θέσει αναφορικά με εκείνον και τα οποία φέρεται να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι εξελίξες στην υπόθεση Κουτίνιο αναμένονται ραγδαίες και έτσι, μέσα στο προσεχές διάστημα θα μαθευτεί αν ο Λατινοαμερικάνος θα συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ ή θα επιστρέψει στη «Λα Λίγκα», έπειτα από πέντε χρόνια (από το 2012, όταν έπαιζε και πάλι στη Βαρκελώνη, μα για λογαριασμό της Εσπανιόλ).

Πηγή: england365.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση