ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Eπιστρέφει για Ντιμπάλα!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου η Μπαρτσελόνα έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, η «El Mundo Deportivo» αφιερώνει την πρώτη της σελίδα στο μεταγραφικό παζάρι των «μπλαουγκράνα», έχοντας ως τίτλο «Ο Βεράτι πέφτει, ο Ντιμπάλα ανεβαίνει»!

Η απόφαση του Ιταλού μέσου να αλλάξει εκπρόσωπο, με τον Nτι Κάμπλι να αποτελεί παρελθόν και τον Μίνο Ραϊόλα να αναλαμβάνει, περιπλέκει την κατάσταση, ενώ ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση διεκδικώντας τον Νεϊμάρ!

Για αυτό τον λόγο η «Μπάρτσα» επιστρέφει στο «κυνήγι» του Πάολο Ντιμπάλα. Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Παλέρμο κοστολογείται 100 εκατομμύρια ευρώ και προτιμάται σε σύγκριση με άλλους επιθετικούς που βρίσκονται στη λίστα των διοικούντων των Καταλανών όπως ο Αντουάν Γκριεζμαν της Ατλέτικο Μαδρίτης ή ο Οσμάν Ντεμπελέ της Μπορούσιας του Ντόρτμουντ.

Ο Ντιμπάλα δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να υπάρξει συμπαίκτης με τον Λίονελ Μέσι, στο δημοσίευμα ωστόσο αναγνωρίζεται η δυσκολία του να πεισθεί η «Μεγάλη Κυρία» να δώσει την έγκρισή της για τη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση