ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα κοιμούνται»

Ο ποδοσφαιρικός θρύλος των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντες, ένα από τα ορόσημα της Βαρκελώνης και του αθλητισμού γενικότερα, μίλησε στο «tactical room» όπου, αναφέρθηκε στον προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ άσκησε κριτική στην διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Ο Τσάβι «έπλεξε το εγκώμιο» του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνοντας ενθουσιασμένος με την άφιξη του στον σύλλογο.

«Μου αρέσει πολύ ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι ένας άνθρωπος προετοιμασμένος, έχει εμπειρία και γνωρίζει το σύλλογο. Έχει ζήσει αυτό το στυλ και θα τα πάει καλά. Η άφιξή του σημαίνει ότι η ομάδα θα επιστρέψει στο αρχικό της στυλ παιχνιδιού», τόνισε ο Τσάβι, ο οποίος ανυπομονεί να δει τον Ισπανό προπονητή να αναλαμβάνει δράση.

Ωστόσο, αυτό που αδιαμφισβήτητα ξεχώρισε από την συνέντευξή του, ήταν η κριτική κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, για την οποία και οι φίλαθλοι της ομάδας δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

«Γενικά, η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι κοιμάται. Πρέπει να ενισχύσουν την Μασία και το στυλ παιχνιδιού της. Οι νεαροί παίκτες πρέπει να μάθουν αυτό το στυλ παιχνιδιού ώστε όταν φτάσει η ώρα να μπουν στην πρώτη ομάδα, θα έχουν ήδη μάθει και κατανοήσει τα απαραίτητα. Οι προπονητές της Μασία πρέπει να δημιουργήσουν παίκτες, πρέπει να τους διδάξουν. Πρέπει να διαμορφώσεις τους ποδοσφαιριστές από τις μικρότερες ηλικίες. Αν κερδίσεις είναι καλό, αλλά, δεν είναι αυτό το σκεπτικό».

O Τσάβι ήταν αρχηγός της Μπαρτσελόνα για 20 χρόνια, από την στιγμή που αγωνιζόταν στην Μασία, οπότε είναι συνδεδεμένος ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι της ποδοσφαιρικής καριέρας του και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το δει να χάνει την αξία του και την σπουδαία υπόληψη που διατηρούσε τόσα χρόνια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση