ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπλοκή στη μεταγραφή Βεράτι

Ο Μάρκο Βεράτι κάνει τα πάντα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί τον θέλουν διακαώς, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν βάζει εμπόδια...

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν τα εμπόδια αυτά θα αποδειχθούν ανυπέρβλητα, ώστε τελικά να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιταλού μέσου.

Όπως φαίνεται, η υπόθεση έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, καθώς ο ίδιος ο Βεράτι και ο μάνατζέρ του πιέζουν όσο είναι δυνατόν τους Γάλλους για να συναινέσουν στην αποχώρησή του, χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, μάλιστα, έφτασε σε σημείο να μιλήσει για «ομηρία» στην οποία βρίσκεται ιο Βεράτι από τον ιδιοκτήτη της Παρί, ενώ για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

«Είναι ξεκάθαρο και από εκείνον ότι θέλει να έρθει σε εμάς αλλά και από εμάς ότι τον θέλουμε στην ομάδα μας. Το θέμα είναι ότι η Παρί λέει ότι δεν τον παραχωρεί και μάλιστα πως δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Όταν ένας παίκτης δεν έχει τέτοιο όρο, τότε πολύ απλά δεν μπορείς να πας στην ομάδα του, να καταθέσεις μια πρόταση που να καλύπτει ένα συγκεκριμένο ποσό και να πάρεις τον παίκτη. Η Παρί δεν θέλει να μιλήσει μαζί μας για τον ποδοσφαιριστή, οπότε και εμείς πρέπει να ενεργοποιήσουμε εναλλακτικές λύσεις» ήταν τα λόγια του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου στην καταλανική εφημερίδα «Sport».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση