ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντρεπόμουν να μιλήσω με τον Μέσι»!

Σε συνέντευξή του σε διάσημο τηλεοπτικό σόου της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ μίλησε για την πρώτη του ημέρα ως παίκτης της Μπαρτσελόνα. 

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου της πατρίδας του «Caldeirao do Huck» μιλώντας για την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα». 

Σε αυτήν αναφέρθηκε στη συστολή που είχε στο να συναναστραφεί τον Λίονελ Μέσι αλλά και στην έκπληξη που ένιωσε βλέποντας από κοντά τους παίκτες που απολάμβανε στο αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι. 

Αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος επιθετικός: «Δεν λέω πως ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα όταν έφτασα αλλά ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Ήταν μία ευχάριστη κατάσταση, ξεκάθαρη, διότι όταν μπήκα μέσα και κοίταξα, από την μία πλευρά ήταν ο Μέσι και από την άλλη ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Πικέ! Έμοιαζε σαν βιντεοπαιχνίδι! Έπαιζα μαζί τους στην κονσόλα και ξαφνικά ήταν εκεί μαζί μου! Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορούσα να τους μιλήσω! Ήταν και είναι τα είδωλά μου»! 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X