ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα μπλεξίματα για Μέσι

Ξανά προβλήματα με την εφορία φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Λιονέλ Μέσι που κατηγορείται πως απέκρυψε 10 εκατομμύρια ευρώ, μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «ABC», ο 30χρονος Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα κατηγορείται τόσο από τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας, όσο και της πατρίδας του της Αργεντινής, ότι απέκρυψε μεγάλος μέρος των εσόδων που είχε το φιλανθρωπικό ίδρυμα με την ονομασία του, την περίοδο από το 2007 μέχρι το 2015!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Δεν δηλώθηκε ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ και χωρίς αυτό δεν μπορεί να επαληθευτεί αν χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρωθεί το κοινωνικό πρόγραμμα με στόχο του να βοηθηθούν παιδιά με προβλήματα».

Το ίδιο Μέσο αναφέρει πως ο Μέσι κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το ίδρυμα «για να καλυφθούν ιδιωτικά έξοδα της οικογένειάς του». Φαίνεται πάντως πως τον τελευταίος καιρό το κράτος της Ισπανίας είδε λίγο διαφορετικά το θέμα με τη φοροδιαφυγή. Οι περιπτώσεις των ατόμων που ακούγονται πως έχουν αποκρύψει χρήματα είναι πολλές και οι Ισπανικές αρχές τις εξετάζουν μια, μια.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X