ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την γλυτώνει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι να καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή για την υπόθεση φοροδιαφυγής, αλλά μπορεί η ποινή να αλλάξει και να τη γλυτώσει απλά με πρόστιμο. 

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει στην ποινή που έχει επιβληθεί από τις ισπανικές δικαστικές αρχές στον Λιονέλ Μέσι, για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής. 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για την απάτη που έφερε ζημιά στο ισπανικό δημόσιο, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ την περίοδο 2007-2009. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται η ποινή να αλλάξει, μετά την έφεση που έχει ασκήσει η πλευρά του παίκτη της Μπαρτσελόνα. 

Οι δικηγόροι του Μέσι, στέκονται στην έφεση του στο λευκό ποινικό μητρώο του πελάτη τους, αλλά και στον πρότερο έντιμο βίο και ενισχύουν τη θέση τους την οποία δεν αποκλείεται να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι δικαστές. 

Μάλιστα, φαίνεται πως το πρόστιμο για την ποινή του Μέσι θα είναι στις 250.000 ευρώ για τον ίδιο και στις 180.000 ευρώ περίπου για την ποινή φυλάκισης με την οποία έχει καταδικαστεί ο πατέρας του.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση