ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισε τον Λούκας Λίμα!

Τα ρεπορτάζ από τη «χώρα του καφέ» αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με τον 26χρονο Βραζιλιάνο διεθνή μέσο Λούκας Λίμα. O παίκτης θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τους κυπελλούχους Ισπανίας από την 1η Γενάρη του 2018, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με το βραζιλιάνικο σύλλογο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τετραετές συμβόλαιο, με τον Λίμα να έχει μάνατζερ τον πατέρα του Νεϊμάρ. Ο Λίμα φόρεσε την φανέλα της Σάντος τον Φεβρουάριο του 2014 όταν ήρθε απ' την Ιντερνασιονάλ έναντι 1.260.000 ευρώ. Μέτρησε 9 γκολ και 20 ασίστ σε 92 συμμετοχές, ενώ παράλληλα είναι 14 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ.

Βέβαια το όλο θέμα δεν επιβεβαιώνεται από την Μπαρτσελόνα όμως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Μάλιστα αρκετά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής με την Σελεσάο θα φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνας για τέσσερα χρόνια. Αξίζει να τονίσουμε πως παρά το γεγονός πως ο Λίμα θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από την 1η Γενάρη του 2018, είναι η πρώτη κίνηση του Βαλβέρδε από τότε που έβαλε την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X