ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύμνοι Πεπ για Μέσι

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην διάρκεια συνέντευξής στο Radio Catalunya.

«Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Ναι, αθλητές, όχι μόνο ποδοσφαιριστές. Είναι μια ιδιοφυΐα, υποχρεωμένος να κουβαλάει όλη την Αργεντινή στους ώμους του. Επί του παρόντος, το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει στην ομάδα είναι ότι οι δέκα συμπαίκτες του, ξέρουν ότι είναι εκεί ανά πάσα στιγμή θα κάνει την κατάλληλη κίνηση στην σωστή στιγμή. Ξέρουν όλοι πόσο δύσκολο είναι να παίζει κάθε τρεις μέρες και πάντα να περιμένουν να σημειώσει τρία γκολ και να δώσει δύο ασίστ. Κανένα ανθρώπινο ον, εκτός του Μέσι δεν μπορεί να το καταφέρει. Είναι απλά βάναυσο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι μεγάλος οπαδός του μπάσκετ και θυμάμαι ότι ξυπνούσα στις τρεις το πρωί για να δω τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει. Ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να χάσω οποιοδήποτε παιχνίδι, γιατί ήταν κάτι το μοναδικό και με τον Μέσι αισθάνθηκα το ίδιο,γιατί είναι πάρα πολύ καλός και είμαστε τυχεροί που τον βλέπουμε. Δεν θέλω να χάσω να βλέπω οποιοδήποτε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, γιατί όταν ο Μέσι σταματήσει θα χάσουμε μια εποχή που θα είναι ανεπανάληπτη».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X