ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στη λίστα της «Μπάρτσα» ο Μαχρέζ!

Πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας!

Ο 26χρονος άσος της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ είναι στην λίστα μεταγραφών της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας RAC1, και το πρόγραμμα «Tu Diràs».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλγερινός άσος είναι ένας από τους υποψηφίους για την ενίσχυση του καταλανικού συλλόγου. Την φετινή σεζόν έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί με τις «Αλεπούδες».

Περισσότερο από τα γκολ χαρακτηρίζεται για τις ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλλευθεί, μετά από βοήθεια των συμπαικτών του. Έχει εξαιρετική ντρίμπλα και πάσα και την απαιτούμενη ταχύτητα για να καθαρίζει το χώρο και να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή.

Η καριέρα του Μαχρέζ ξεκίνησε στην μικρή ομάδα της περιοχής του, την γαλλική Σαρσέλ και αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2009 που πήρε μεταγραφή για ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Γαλλίας, την Κιμπέ. Μετά από ένα χρόνο μετακόμισε στη Χάβρη, στη Ligue 2. Σκόραρε 6 γκολ με το γαλλικό σύλλογο πριν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λέστερ!

Έφτασε στην Αγγλία τον Ιανουάριο του 2014, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να βοηθήσει τις «Αλεπούδες» να πετύχουν ... το απίστευτο. Ο Μαχρέζ σημείωσε 3 γκολ σε 19 παιχνίδια και είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Η ομάδα της Αγγλίας είχε δαπανήσει 350.000 λίρες και ο αλγερινός μέσος έγινε αμέσως ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της εξέδρας!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση