ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αποθέωσε» Ρονάλντο ο Μέσι!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά τον Πορτογάλο, ήταν η σειρά του Αργεντινού να εγκωμιάσει τον «αντίπαλο» του. 

Ως παίκτη φαινόμενο χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Λίο Μέσι, σε συνέντευξη του στο ESPN FC, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως παρά την αγωνιστική κόντρα που έχει δημιουργηθεί την τελευταία περίπου 10ετία, υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση στις σχέσεις των δύο. 

Η μάχη των δύο αυτών τεράστιων ποδοσφαιριστών για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο μπορεί να διαιωνιστεί και απάντηση να μην πάρουμε ποτέ, ωστόσο, όπως παραδέχεται και ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν κουράζεται από την συνεχή σύγκριση με τον Πορτογάλο. 

Το ποδοσφαιρικό μονοπώλιο επιβεβαιώνεται άλλωστε και από το γεγονός πως τα τελευταία εννέα χρόνια η «Χρυσή Μπάλα» καταλήγει σε έναν από τους δυο. Πότε στον Λίο και πότε στον Κριστιάνο. Και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση θα συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο και μία ακόμα απονομή, αφού δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πέμπτη πλέον «Χρυσή Μπάλα» του Πορτογάλου, για το 2017. 


Πριν μια εβδομάδα ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος δήλωσε πως απολαμβάνει να παρακολουθεί τον Μέσι να παίζει, τώρα τη σκυτάλη πήρε ο Μέσι μετά και την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα δύο γκολ του Πορτογάλου στον τελικό. 

Στο πέρασμα του λοιπόν από την Κίνα, ο Αργεντινός ρωτήθηκε για τον «αιώνιο» αντίπαλο του και εκείνος είχε μόνο καλά λόγια να πει. 
«Πάντα το λέω (όπως και ο Ρονάλντο από την πλευρά του), πως αυτός ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους και μας δίνει ώθηση». 

«Προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο κάθε χρόνο για την ομάδα μας, και ό,τι λέγεται έξω από αυτό δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με πολλή ποιότητα. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει, και για αυτό ανήκει στους καλύτερους στον κόσμο». 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση